YouTube змінив умови використання

yt_1200-vflhSIVnY

У цій статті наведено інформацію про деякі найважливіші зміни, внесені до Умов використання  YouTube. Сподіваємося, що вона стане вам у пригоді, але просимо вас також ознайомитися з повною версією нових Умов.

Вітаємо на YouTube!

Цей розділ описує наші відносини з вами. Він містить опис Сервісу, ім’я постачальника послуг, а також визначає нашу Угоду. Найважливіші оновлення:

  • Постачальник послуг. Тепер вашим постачальником послуг є компанія Google LLC.
  • Правила. Ми додали посилання на Політику, Правила щодо безпеки й авторських прав, а також на Правила розміщення реклами на YouTube, які разом складають частину Угоди. Ці правила лежать в основі наших Правил спільноти, і ми хочемо, щоб ви, насамперед, обов’язково звернули увагу на цю деталь в наших Умовах.
  • Філії. Щоб дати вам точне уявлення про те, кого ми вважаємо компаніями нашої групи, ми включили в Умови визначення наших “Філій”, тобто компаній у групі Alphabet.

Хто може використовувати Сервіс?

Цей розділ містить певні вимоги щодо використання Сервісу, а також визначає категорії користувачів. Найважливіші оновлення:

  • Вікові обмеження. Ми встановили для вашої країни певні вікові обмеження, які відповідають правилам для всіх продуктів Google, а також включили в Умови примітку про те, що неповнолітнім користувачам потрібно отримувати дозвіл одного із батьків або опікуна перед використанням Сервісу.
  • Дозвіл від батьків або опікунів. Ми додали в Умови розділ, де описано вашу відповідальність, якщо ви дозволяєте дитині використовувати YouTube.
  • Компанії. Тепер у наших Умовах чітко зазначено, що Угоду також приймає компанія або організація, від імені якої ви використовуєте Сервіс.

Використання вами Сервісу

У цьому розділі описано умови використання Сервісу, а також ваші права. У ньому також пояснюються умови внесення змін до Сервісу. Найважливіші оновлення:

  • Облікові записи Google і канали YouTube. Ми додали інформацію про те, які функції Сервісу доступні без облікового запису Google або каналу YouTube, а для яких вони потрібні.
  • Ваші дані. Спосіб обробки вашої інформації не змінився. Щоб дізнатися про забезпечення конфіденційності, перегляньте нашу Політику конфіденційності та Примітку про конфіденційність YouTube Kids. Нагадуємо, що ви завжди можете переглянути свої налаштування конфіденційності, а також керувати даними й персоналізацією у своєму обліковому записі Google.
  • Обмеження. Ми оновили цей розділ, додавши вимоги щодо конкурсів і положення про заборону маніпулювання показниками.
  • Зміни в Сервісі. Умови тепер чіткіше пояснюють, чому нам потрібно вносити зміни до Сервісу. Також ми зобов’язалися повідомляти вас про зміни, що можуть вплинути на використання Сервісу.

Ваш контент і поведінка

Цей розділ присвячено користувачам, які завантажують контент у Сервіс. У ньому наведено дозволи, які ви надаєте, завантажуючи контент, а також зобов’язання не завантажувати контент, що порушує права інших користувачів. Найважливіші оновлення:

  • Ліцензія. Ми уточнили текст ліцензії на контент, яку ви нам надаєте, щоб її було простіше зрозуміти. Ми не просимо додаткових дозволів і не змінюємо спосіб використання вашого контенту.
  • Тривалість. Ми вилучили право YouTube на безстрокове використання ваших коментарів.
  • Видалення. Ми додали посилання на інструменти для видалення контенту, роз’яснили ймовірні причини видалення та розповіли, як подати апеляцію.
  • Аналіз контенту. Ми можемо автоматично аналізувати контент на YouTube, щоб виявляти порушення та підтримувати безпеку платформи.

Блокування та припинення дії облікового запису

У цьому розділі пояснюється, як ви та YouTube можете припинити ці відносини. Найважливіші оновлення:

  • Припинення дії. Тепер наші Умови містять докладну інформацію про припинення дії Угоди з порушниками правил. Ми зобов’язуємося надіслати сповіщення про припинення дії Угоди та розповідаємо, як подати апеляцію, якщо власник облікового запису вважатимете, що сталася помилка. Крім того, ми додали для вас інструкції на той випадок, якщо ви вирішите більше не використовувати Сервіс.

Програмне забезпечення Сервісу

У цьому розділі наведено інформацію про програмне забезпечення Сервісу. Найважливіші оновлення:

  • Ліцензії на програмне забезпечення. Ми уточнили текст ліцензії на програмне забезпечення й додали певну інформацію про відкритий код.

Інші юридичні умови

Цей розділ містить юридичні зобов’язання сторін. У ньому також пояснюється, за що ми не несемо відповідальності. Найважливіші оновлення:

  • Наша відповідальність. Ми внесли зміни до застережень і договірних обмежень відповідальності в Умовах.

Про цю Угоду

У цьому розділі наведено інші важливі відомості щодо нашої угоди, зокрема про те, що станеться, якщо ми внесемо зміни в ці Умови, і яким законом вони регулюються. Найважливіші оновлення:

  • Внесення змін. Ми хочемо надати вам можливість переглядати майбутні важливі зміни до цих Умов.

Маєте запитання?

Докладнішу інформацію можна знайти в нашому довідковому центрі.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.